Beijing Global Dowin Technology CO.,LTD

Globaal Dowin de Technologieco. van Peking, Ltd

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Global Dowin Technology CO.,LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    Wij hebben onafhankelijke productieworkshops en moderne productielijnen. De personeelsleden van ons bedrijf worden allen opgeleid om een hun standpunt in te nemen en zijn bekwaam bij hun banen. Wij produceren ons product strikt met de technieken overeenkomstig de behoeften van de klanten om klant-tevredenstellend product te maken. Wij produceren onze producten met gestandaardiseerde verrichting en wij zullen nooit ophouden verbeterend onze productietechnologie.

  • OEM / ODM

    Het is een groot genoegen aan stevig uw verdelers, agenten of gasten met hun eigen merken. Wij kunnen allerlei producten van OEM en ODM verstrekken.

  • R & D

    Ons bedrijf neemt de waarden van eerlijkheid, verantwoordelijkheid en professionalisme in de ontwikkeling van onze producten op evenals de interactie met onze klanten om ons levensvatbaarheid op lange termijn en succes te ondersteunen. Onze oprechte verhoudingen met onze klanten komt uit betekenis van verantwoordelijkheid naar het bereiken van de hoogste niveaus van kwaliteit in de industrie zo belangrijk voor de maatschappij voort. En wij zullen aan die norm door R&D, innovatie en kwaliteit blijven voldoen aangezien wij constant ernaar streven om de industrie in de toekomst te duwen.

Contactgegevens
Beijing Global Dowin Technology CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Lily

Tel.: +86 13761292087

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)